Zašto? Možda zbog gena naših prahistorijskih predaka kojima je razmnožavanje bilo glavni zadatak. U to vreme, veličina penisa je bila od ključnog značaja jer su žene birale partnere na osnovu tog parametra. Što je penis veći, to je manja udaljenost za spermu posle ejakulacije i veće su šanse za začeće.

Ili se možda radi samo o osećaju samopoštovanja i moći. Svaki čovek želi da bude bolji od drugih, posebno kad je seks u pitanju!

Bez obzira na razloge, činjenice ostaju. Veliki penis je najdraži san mnogih muškaraca i razlog za slatke maštarije njihovih partnerica.

Image

”Titan gel” čini operacije i bolne tretmane nepotrebnim!

Dakle, šta je to što zaustavlja ljude u putu prema njihovom cilju? Pre svega, to su bolovi i opasnosti povezane sa većinom načina povećanja penisa. Zamislite, operacije mogu uzrokovati problem sa erekcijom jer su tkiva penisa podložena istezanju i deformacijama. Osim toga, operacije su veoma skupe i podrazumevaju dug period oporavka i apstinencije od seksa.

Vakum pumpe pružaju samo kratkotrajan efekat. Osim toga, njihova upotreba je veoma bolna i neprivlačna. Teško je poverovati da bi devojka, umesto u predigri, uživala gledajući svog dečka kako koristi neku čudnu spravu.

Da li postoji efikasan način povećanja penisa koji pruža dugotrajne a istovremeno i sigurne rezultate? Nedavno su vodeći specijalisti osmislili jedinstveni “Titan gel” koji je već dokazao svoju efikasnost!

Korišćenjem “Titan gela” imate realne šanse da povećate i proširite svoj penis jednom zauvek, i to bez bolova, rizika po zdravlje i dugog perioda seksualne apstinencije.

Kako deluje Titan gel?

Jedinstvene supstance su pružale očekivani efekat čak i ako su se dobijale starim metodama i koristile nepravilno. Zahvaljujući najnovijim metodama izvlačenja ekstrakata i kombinacije različitih prirodnih supstanci, kreator “Titan gela” je uspeo da postigne impresivne rezultate!

Za proizvodnju ovog gela koriste se samo 100% prirodni sastojci. Kada to uzmemo u obzir, dođemo do zaključka da je “Titan gel” potpuno siguran za zdravlje muškaraca.

“Titan Gel” je jedinstveni proizvod sa snažnom formulom. Ekstrakt žlezde Guantam žabe je među aktivnim supstancama ovog gela. Domaće stanovništvo Južne Amerike, gde ova vrsta žabe živi, je znalo za neverovatne efekte koje pruža žlezda ove žabe i koristili su je još pre 700 hiljada godina.

Aktivna formula “Titan Gela” utiče na kavernozna i spužvasta tela penisa, podstiče cirkulaciju krvi i poboljšava strukturu tkiva. Zbog aktivnijeg protoka krvi, tkiva se povećavaju i penis se produžava i proširuje.

Ovaj proizvod samo pozitivno utiče na tkiva penisa. Ona ne gube svoj oblik, nisu izložena intenzivnom i neprirodnom istezanju te prirodno i bezbolno rastu.

”Titan Gel” ima i protuupalni efekat. Njegova upotreba značajno smanjuje rizik od upalnih i spolno prenosivih bolesti.

Kako koristiti “Titan gel” da bi se postigli najbolji mogući rezultati?

Efekat korišćenja ovog jedinstvenog proizvoda je vidljiv nakon samo 2 nedelje. Morate da priznate da 2,5 ili 3 dodatna centimetra dobijena na dužini i širini nije moguće zanemariti!

Ukoliko je osoba zadovoljna postignutim rezultatima, može prestati da koristi gel. Međutim, ako želite da postignete maksimalan efekat, trebaće vam mesec dana. Za 30 dana vaš penis će da naraste 5 cm!

Da biste postigli tako impresivne rezultate, potrebno je da svakodnevno nanosite gel na penis prateći sledeće upute:

  • posle tuširanja nanesite gel na čisto telo
  • nanesite malo gela temeljito duž celog penisa
  • pričekajte da koža upije gel. To obično traje par minuta.

Gel se brzo upija, nema neugodnog mirisa i ne ostavlja tragove. Nakon nanošenja gela, nećete osećati nikakvu nelagodnost. Što je najvažnije, možete lako da sakrijete od svoje partnerice da koristite ovaj gel kako bi je iznenadili neverovatnim seksom i potpuno novim osećajima!

Zašto biste trebali koristiti “Titan gel”?

Redovnim korišćenjem “Titan gela” imaćete priliku da:

  • značajno poboljšate kvalitet seksualnog života
  • pružite svojoj partnerici neverovatno zadovoljstvo već od prve penetracije
  • produžite trajanje erekcije i izbegnete prevremenu ejakulaciju
  • pružite sebi i svojoj voljenoj zadovoljstvo tokom cele noći
  • uspešno rešite svoje probleme bez straha od njihovog povratka
  • izbegnete alergije, ovisnost i sve druge nuspojave.

Naručite sada “Titan gel” i nakon mesec dana vaš penis će se povećati 5 cm a kvalitet vašeg seksualnog života biće na zavidnom nivou!