Zašto? Možda zbog gena naših prahistorijskih predaka kojima je razmnožavanje bilo glavni zadatak. U to vrijeme, veličina penisa je bila od ključnog značaja jer su žene birale partnere na osnovu tog parametra. Što je penis veći, to je manja udaljenost za spermu poslije ejakulacije i veće su šanse za začeće.

Ili se možda radi samo o osjećaju samopoštovanja i moći. Svaki čovjek želi da bude bolji od drugih, posebno kad je seks u pitanju!

Bez obzira na razloge, činjenice ostaju. Veliki penis je najdraži san mnogih muškaraca i razlog za slatke maštarije njihovih partnerica.

Image

”Titan gel” čini operacije i bolne tretmane nepotrebnim!

Dakle, šta je to što zaustavlja ljude u putu prema njihovom cilju? Prije svega, to su bolovi i opasnosti povezane sa većinom načina povećanja penisa. Zamislite, operacije mogu uzrokovati problem sa erekcijom jer su tkiva penisa podložena istezanju i deformacijama. Osim toga, operacije su veoma skupe i podrazumijevaju dug period oporavka i apstinencije od seksa.

Vakum pumpe pružaju samo kratkotrajan efekat. Osim toga, njihova upotreba je veoma bolna i neprivlačna. Teško je povjerovati da bi djevojka, umjesto u predigri, uživala gledajući svog dečka kako koristi neku čudnu spravu.

Da li postoji efikasan način povećanja penisa koji pruža dugotrajne a istovremeno i sigurne rezultate? Nedavno su vodeći specijalisti osmislili jedinstveni “Titan gel” koji je već dokazao svoju efikasnost!

Korištenjem “Titan gela” imate realne šanse da povećate i proširite svoj penis jednom zauvijek, i to bez bolova, rizika po zdravlje i dugog perioda seksualne apstinencije.

Kako djeluje Titan gel?

Jedinstvene supstance su pružale očekivani efekat čak i ako su se dobijale starim metodama i koristile nepravilno. Zahvaljujući najnovijim metodama izvlačenja ekstrakata i kombinacije različitih prirodnih supstanci, kreator “Titan gela” je uspio da postigne impresivne rezultate!

Za proizvodnju ovog gela koriste se samo 100% prirodni sastojci. Kada to uzmemo u obzir, dođemo do zaključka da je “Titan gel” potpuno siguran za zdravlje muškaraca.

“Titan Gel” je jedinstveni proizvod sa snažnom formulom. Ekstrakt žlijezde Guantam žabe je među aktivnim supstancama ovog gela. Domaće stanovništvo Južne Amerike, gdje ova vrsta žabe živi, je znalo za nevjerovatne efekte koje pruža žlijezda ove žabe i koristili su je još prije 700 hiljada godina.

Aktivna formula “Titan Gela” utiče na kavernozna i spužvasta tijela penisa, podstiče cirkulaciju krvi i poboljšava strukturu tkiva. Zbog aktivnijeg protoka krvi, tkiva se povećavaju i penis se produžava i proširuje.

Ovaj proizvod samo pozitivno utiče na tkiva penisa. Ona ne gube svoj oblik, nisu izložena intenzivnom i neprirodnom istezanju te prirodno i bezbolno rastu.

”Titan Gel” ima i protuupalni efekat. Njegova upotreba značajno smanjuje rizik od upalnih i spolno prenosivih bolesti.

Kako koristiti “Titan gel” da bi se postigli najbolji mogući rezultati?

Efekat korištenja ovog jedinstvenog proizvoda je vidljiv nakon samo 2 sedmice. Morate priznati da 2,5 ili 3 dodatna centimetra dobijena na dužini i širini nije moguće zanemariti!

Ukoliko je osoba zadovoljna postignutim rezultatima, može prestati koristiti gel. Međutim, ako želite da postignete maksimalan efekat, trebat će vam mjesec dana. Za 30 dana vaš penis će narasti 5 cm!

Da biste postigli tako impresivne rezultate, potrebno je da svakodnevno nanosite gel na penis prateći sljedeće upute:

  • poslije tuširanja nanesite gel na čisto tijelo
  • nanesite malo gela temeljito duž cijelog penisa
  • pričekajte da koža upije gel. To obično traje par minuta.

Gel se brzo upija, nema neugodnog mirisa i ne ostavlja tragove. Nakon nanošenja gela, nećete osjećati nikakvu nelagodnost. Što je najvažnije, možete lako sakriti od svoje partnerice da koristite ovaj gel kako bi je iznenadili nevjerovatnim seksom i potpuno novim osjećajima!

Zašto biste trebali koristiti “Titan gel”?

Redovnim korištenjem “Titan gela” imat ćete priliku da:

  • značajno poboljšate kvalitet seksualnog života;
  • pružite svojoj partnerici nevjerovatno zadovoljstvo već od prve penetracije;
  • produžite trajanje erekcije i izbjegnete prijevremenu ejakulaciju;
  • pružite sebi i svojoj voljenoj zadovoljstvo tokom cijele noći;
  • uspješno riješite svoje probleme bez straha od njihovog povratka;
  • izbjegnete alergije, ovisnost i sve druge nuspojave..

Naručite sada “Titan gel” i nakon mjesec dana vaš penis će se povećati 5 cm a kvalitet vašeg seksualnog života će biti na jednom sasvim novom nivou!